companyName

           Цени
на счетоводство и
счетоводни услуги
от 50  лв/месец!!!

Цени на счетоводни услуги

Български

Български
English English

 

spacerImage

Счетоводна къща АВД Пенконсулт
Цени на счетоводство и цени на счетоводни услуги

Цени на счетоводство и цени на счетоводни услуги
Абонаментни цени на счетоводство и цени на счетоводни услуги:
  • 150 лв/месец за малки фирми
  • 400 лв/месец за средни фирми
  • 700 лв/месец за големи фирми
  • По договаряне - за много големи фирми
  • 50 лв/месец - подаване празна ДДС декларация на фирми без дейност
*нашата цел е да ви предложим максимално евтини цени на счетоводство и цени на счетоводни услуги. Отворени сме за дискусия - ако по някаква причина смятате, че така определените цени на счетоводство и цени на счетоводни услуги са прекалено високи за вашата фирма, свържете се с нас и ни направете предложение, което да обсъдим.

 

Професионално, модерно и евтино счетоводство, счетоводни услуги и абонаментно счетоводно обслужване в кв. Лозенец, София.

Счетоводна къща АВД Пенконсулт ви предлага професионално счетоводство и счетоводни услуги на ниски цени.
Договор за пълно счетоводно обслужване на абонаментен принцип.
Вие ще бъдете улеснени в развитието на бизнеса си, без да мислите за счетоводни книги, финансови отчети, ДДС, VIES и ИНТРАСТАТ декларации, данъци, осигуровки и т.н.
Счетоводна къща АВД Пенконсулт ви осигурява и внасяне на данъците по ЗКПО, ЗДДФЛ,  осигурителните и здравните вноски, следене на ДДС, данъчна защита и консултации.
Офисът на Счетоводна къща АВД Пенконсулт е локализиран в кв. Лозенец, София. Клиенти на счетоводство и счетоводни услуги от кв. Лозенец (ж.к. Лозенец), кв. Иван Вазов и Южните райони на София (ж.к. Стрелбище, ж.к. Гоце Делчев, ж.к. Хладилника, ж.к. Белите брези, ж.к. Хиподрума, ж.к. Борово, ж.к. Манастирски ливади, ж.к. Красно село, ж.к. Лагера, ж.к. Бъкстон, кв. Драгалевци, кв. Бояна, кв. Симеоново) ще бъдат улеснени от удобното ни местоположение и ниските ни цени на счетоводство, цени на счетоводни услуги, цени на счетоводно обслужване. Не губете време и нерви в задръстванията на центъра на София. Заповядайте в офис Лозенец на счетоводна къща АВД Пенконсулт, за да получите качествено счетоводно обслужване на ниски цени, които не съществуват другаде в ж.к. Лозенец и централните райони на София (кв. Иван Вазов, кв. Стрелбище, кв. Гоце Делчев, кв. Хладилника, кв. Белите брези, кв. Хиподрума, кв. Борово, кв. Манастирски ливади, кв. Красно село, кв. Лагера, кв. Бъкстон, кв. Драгалевци, кв. Бояна, кв. Симеоново).

Това към коя категория фирми по отношение на ценообразуването на счетоводство и счетоводни услуги ще ви причислим (малка, средна или голяма) зависи от няколко основни показателя, характеризиращи счетоводството ви: видовете дейности, които извършвате, обема на документооборота, броя на обектите и касовите апарати, броя на валутните и левовите банкови сметки, броя счетоводни транзакции на месец, числеността на персонала, регистрация по ЗДДС, ИНТРАСТАТ декларации и др.
За да определим максимално евтини цени на счетоводство и цени на счетоводни услуги е необходимо да се запознаем най-общо с дейността на фирмата, документооборота, както и със специфичните особености и изискванията ви. За да улесните нас и себе си при определяне на цената на счетоводство и цени на счетоводни услуги можете да ни изпратите e-mail, в който в най-общи линии да ни запознаете с дейността на фирмата си. Като указание за това каква информация да включите в този e-mail ползвайте изброените малко по-горе критерии за определяне на месечните цени на счетоводство и цени на счетоводни услуги (обем на счетоводния документооборот, брой счетоводни транзакции на месец, регистрация по ЗДДС и др.). Ако не ви се пише e-mail, можете да ни се обадите по телефона или по Skype, за да обсъдим характера и обема на дейността ви и да ви предложим изгодни за вас ниски цени на счетоводство и цени на счетоводни услуги. За начините да се свържете с нас във връзка с определяне на ниски цени на счетоводство, цени на счетоводни услуги и цени на абонаментно счетоводно обслужване посетете страницата ни за контакт. От тази страница също така можете да узнаете и адреса на нашата счетоводна фирма "Счетоводна къща АВД Пенконсулт".

 

Цени на счетоводни услуги - единични счетоводни услуги
Цени на счетоводни услуги - годишно счетоводно приключване и годишен финансов отчет:
  • 300 лв + 2 лв/транзакция - за лица без договор за абонаментно счетоводно обслужване
  • 100 лв + 1 лв/транзакция - нови клиенти на счетоводна къща АВД Пенконсулт при подписване на договор за абонаментно счетоводно обслужване, получават тази преференциална цена за завеждане на счетоводство и изготвяне на годишен финансов отчет за предходната година
  • Безплатно за клиенти с договор за абонаментно счетоводно обслужване - цената на тази счетоводна услуга е включена в цените на пакетите за абонаментно счетоводство и клиентите с договор за абонаментно счетоводно обслужване не заплащат допълнително за нея


spacerImage
spacerImage