companyName

           Цени
на счетоводство и
счетоводни услуги
от 50  лв/месец!!!

Партньорство

Български

Български
English English

 

spacerImage

Счетоводна къща АВД Пенконсулт
Партньорска програма

АВД Пенконсулт е българска компания за финансово-счетоводна дейност и одитинг със седалище в гр. София. Ние предлагаме професионални услуги по счетоводство, одит, данъчни и финансови консултации. Обслужваме различни по мащаб клиенти от всички бизнес и географски сектори. Предимствата ни са в познаване на бизнес културата, икономическите реалности и законодателството. Добрите взаимоотношения с клиентите и партньорите, лоялността и конфиденциалността, с която работим, са характерни за нас.

Предлаганите от фирмата услуги се извършват от професионалисти с опит. При необходимост се привличат и външни експерти по счетоводство, данъци, финанси и право, специалисти от други области, лицензирани оценители и актюери, както и регистрирани одитори за извършване на независим финансов одит. Дружеството работи в партньорство със одиторски компании и адвокатски кантори за да осигури пълно финансово-счетоводно, одиторско и правно обслужване на клиентите си.

Някои от клиентите избират АВД Пенконсулт защото сме препоръчани от други доволни клиенти, от познати адвокати или от одитори. Вие имате възможността да ни препоръчате на ваши колеги, приятели или клиенти. Просто се свържете с кандидата, препоръчайте му нашата оферта и може да спечелите в зависимост от заявката. Част от сумите ще ви бъдат изплатени, когато бъде сключен договор за абонаментно счетоводно обслужване с кандидат-клиента и започне изпълнението му, а другата част в зависимост от плащанията от клиента през първата година.

Както вече знаете, имаме отлични възможности в сферата на строителството, индустрията, търговията, услугите и всички останали бизнес и други сектори. Ако познавате някой, който си търси фирма за счетоводно обслужване, особено в някоя от посочените сфери, може да ни препоръчате и да осъществим контакт. Попълнете една от формите за клиента и ни я изпратете или я предайте лично в офиса. Също може просто да ни позвъните и да ни дадете информация за кандидат-клиента.

Със желаещите, които искат да сътрудничат с фирмата, може да направим събеседване в офиса или по телефона. Могат да се сключват дългосрочни договори за партньорство.

За повече информация, може да се свържете с нас от страницата ни за контакт.


spacerImage
spacerImage