companyName

           Цени
на счетоводство и
счетоводни услуги
от 50  лв/месец!!!

Счетоводство

Български

Български
English English

 

spacerImage

Евтино счетоводство на фирми (фирмено счетоводство) и счетоводство на ЮЛНЦ (счетоводство на фондации, сдружения) от счетоводна къща АВД Пенконсулт.

Счетоводна къща АВД Пенконсулт предлага евтино модерно счетоводство за клиенти на счетоводство от всички бизнес сегменти и географски райони. Независимо какви са вашите нужди в областта на счетоводството, счетоводна къща АВД Пенконсулт може да ги удовлетвори.

Счетоводство на фирми (фирмено счетоводство, счетоводство на търговски дружества):

 • счетоводство на ООД (евтино счетоводство на дружество с ограничена отговорност), счетоводство на ЕООД (евтино счетоводство на еднолично дружество с ограничена отговорност)
 • счетоводство на ЕТ (евтино счетоводство на едноличен търговец)
 • счетоводство на АД (евтино счетоводство на акционерно дружество)
 • счетоводство на фирми (евтино фирмено счетоводство, евтино счетоводство на търговски дружества)

Счетоводство на юридически лица с нестопанска цел (счетоводство на ЮЛНЦ):

 • счетоводство на фондации (евтино счетоводство на фондация) - счетоводството на фондация има своите особености. Счетоводна къща АВД Пенконсулт разполага с необходимия опит в областта на счетоводство на фондации (счетоводство на фондации, извършващи нестопанска дейност; счетоводство на фондации, извършващи и стопанска дейност)
 • счетоводство на сдружения (евтино счетоводство на сдружение) - счетоводството на сдружение е аналогично на счетоводството на фондация, тъй като и двете са разновидности на счетоводство на юридически лица с нестопанска цел (счетоводство на ЮЛНЦ)

Счетоводство на строителни фирми, счетоводство на търговски фирми, счетоводство на производствени фирми, счетоводство на фирми за услуги:

 • счетоводство на производствени предприятия (евтино счетоводство на производство, евтино счетоводство на производствени фирми)
 • счетоводство на търговски предприятия (евтино счетоводство на търговия, евтино счетоводство на търговски фирми)
 • счетоводство на предприятия за услуги (евтино счетоводство на услуги, евтино счетоводство на фирми за услуги)
 • счетоводство на строителни фирми (счетоводство на строителни предприятия, строително счетоводство, счетоводство в строителството, счетоводство на строителство, счетоводство на строителни дружества) - строителното счетоводство (счетоводство на строителни фирми) има своите особености. Счетоводна къща АВД Пенконсулт разполага с богат опит в областта на строително счетоводство (счетоводство в строителството). Ако се нуждаете от експертно строително счетоводно обслужване, моля заповядайте в счетоводна къща АВД Пенконсулт (евтино счетоводство на строителна фирма, счетоводство на строително предприятие).

Счетоводство на ниски цени (ниски цени на счетоводство, евтино счетоводство):

 • цени на счетоводство за малки фирми от 100 лв на месец
 • цени на счетоводство за средни фирми от 300 лв на месец
 • цени на счетоводство за големи фирми от 500 лв на месец
 • цени на счетоводство за много големи фирми по договаряне
 • за актуални цени на счетоводство и подробности относно образуване цени на счетоводство, цени на счетоводни услуги и цени на абонаментно счетоводно обслужване, моля посетете страницата ни за цени на счетоводство и цени на счетоводни услуги

Счетоводство в България, счетоводство в София, счетоводство в кв. Лозенец и кв. Южен Парк, счетоводство в Южните райони на София (кв. Иван Вазов, кв. Стрелбище, кв. Гоце Делчев, кв. Хиподрума, кв. Белите Брези, кв. Борово, кв. Лагера, кв. Красно Село, кв. Бъкстон, кв. Манастирски ливади, кв. Драгалевци, кв. Бояна, кв. Симеоново), счетоводство в Центъра на София, счетоводство по Интернет:

 • счетоводство в България (евтино счетоводство в България)
 • счетоводство в София (евтино счетоводство в София)
 • счетоводство по Интернет (интернет счетоводство, онлайн счетоводство, счетоводство онлайн, дистанционно счетоводство) - счетоводство за клиенти, намиращи се в България или по света. За подробности относно онлайн счетоводство, моля посетете страницата ни за счетоводство по интернет
 • счетоводство в Лозенец (счетоводство в ж.к. Лозенец, счетоводство в кв. Лозенец), счетоводство в кв. Южен Парк
 • счетоводство в южните райони на София (счетоводство в ж.к. Иван Вазов, счетоводство в ж.к. Стрелбище, счетоводство в ж.к. Гоце Делчев, счетоводство в ж.к. Хиподрума, счетоводство в ж.к. Белите брези, счетоводство в ж.к. Борово, счетоводство в ж.к. Красно Село, счетоводство в ж.к. Лагера, счетоводство в ж.к. Бъкстон, счетоводство в ж.к. Манастирски ливади, счетоводство в ж.к. Хладилника, счетоводство в кв. Драгалевци, счетоводство в кв. Бояна, счетоводство в кв. Симеоново), счетоводство в центъра на София. Офисът на счетоводна къща АВД Пенконсулт се намира в кв.Южен Парк, което го прави удобно достъпен за клиенти на счетоводство от южните райони на София, както и за клиенти на счетоводство в центъра на София.
 • за актуален адрес и начини за контакт със счетоводна къща АВД Пенконсулт, моля посетете страницата ни за контакт

Счетоводство от нашия офис, счетоводство във вашия офис, счетоводство по интернет (онлайн счетоводство, счетоводство онлайн, интернет счетоводство):

 • счетоводство от нашия офис - офисът на счетоводна къща АВД Пенконсулт се намира в гр. София, кв. Лозенец до Южния Парк (кв. Южен Парк). Местоположението му е удобно и достъпно за клиенти на счетоводство и счетоводни услуги от кв. Лозенец и южните райони на София (кв. Иван Вазов, кв. Стрелбище, кв. Гоце Делчев, кв. Хладилника, кв. Белите брези, кв. Хиподрума, кв. Борово, кв. Манастирски ливади, кв. Красно село, кв. Лагера, кв. Бъкстон, кв. Драгалевци, кв. Бояна, кв. Симеоново), както и за клиенти на счетоводство в Центъра на София.
 • счетоводство по интернет (интернет счетоводство, онлайн счетоводство, счетоводство онлайн) - съвременните интернет технологии ни дават възможност да водим счетоводството на фирми, намиращи се във всяка точка на България и света. За подробности относно онлайн счетоводство, моля посетете страницата ни за счетоводство по интернет
 • счетоводство в офиса на клиента - счетоводна къща АВД Пенконсулт предлага счетоводство и счетоводно обслужване на място в офиса на клиента. Можем да посещаваме вашия офис с определена периодичност или да изпратим наш счетоводител, който да бъде на ваше разположение целодневно, водейки счетоводството ви на място в офиса ви.

Абонаментно счетоводство (абонаментно счетоводно обслужване) и единични счетоводни услуги:

 • счетоводство на абонаментен принцип (евтино абонаментно счетоводство, евтино абонаментно счетоводно обслужване) - пакети за абонаментно счетоводно обслужване, включващи всичко необходимо за удовлетворяване изискванията на българското законодателство (счетоводно, данъчно, осигурително, трудово законодателство).
 • годишно счетоводно приключване - годишен финансов отчет (годишен счетоводен отчет), годишен отчет за статистиката, публикуване на годишен финансов отчет в търговския регистър. Безплатно годишно счетоводно приключване за клиенти с договор за абонаментно счетоводно обслужване.
 • счетоводство за данъчни цели - ЗДДС, VIES, Интрастат, ЗКПО, ЗДДФЛ, данъчни декларации (ДДС декларация, VIES декларация, Интрастат декларация, Годишна данъчна декларация по ЗКПО, Годишна данъчна декларация по ЗДДФЛ). Регистрация по ЗДДС (регистрация по ДДС). Изготвяне на платежни нареждания за плащане на данъци (ДДС, корпоративен данък по ЗКПО, данък по ЗДДФЛ).
 • счетоводство за целите на осигуряването - подаване на декларации в НАП (декларация 1, декларация 5, декларация 6, декларация за регистрация на самоосигуряващо се лице). ДОО (държавно обществено осигуряване), ДЗПО (допълнително задължително пенсионно осигуряване), здравно осигуряване. Изготвяне на платежни нареждания за плащане на осигуровки.
 • счетоводство за целите на труд и работна заплата - изготвяне на трудови договори и заповеди (за назначаване, освобождаване и т.н.), подаване на уведомления за трудови договори в НАП, ведомости за заплати, фишове на персонала.


spacerImage
spacerImage